Gezond leven - gezond blijven

De gezondheid van uw klanten is belangrijk voor ons!

Mensen brengen ongeveer 80 tot 90 procent van de dag binnenshuis door - het grootste deel binnen hun eigen vier muren. Gezonde leefomstandigheden in huis zijn daarom belangrijk voor het welzijn en de gezondheid. Roto geeft tips over hoe u uw klanten met succes kunt adviseren.

Gezond leven met Roto

Tips en trucs om schade te voorkomen

Ventilatieconcept

Een gecontroleerde ventilatie is bijzonder belangrijk, omdat een te hoge luchtvochtigheid kan leiden tot vochtschade en schimmelvorming. Roto geeft tips voor een correcte ventilatie en legt uit waarom en wanneer een ventilatieconcept nodig is.

Meer informatie keyboard_arrow_right
Roto producten zijn gecertificeerd volgens Sentinel

Gecertificeerde gezondheid op het gebied van huisvesting

Gezonde producten zijn vrij van schadelijke stoffen en hebben een positief effect op ons welzijn. Als fabrikant van hoogwaardige dakvensters bieden wij onze klanten en partners precies dat: dakvensters die onschadelijk zijn voor de gezondheid en weinig vervuilende stoffen bevatten.

Meer informatie keyboard_arrow_right
Voor een hogere stabiliteit en de beste isolatiewaarden

Dakramen van 100% PVC

Niet alle kunststof ramen zijn hetzelfde. Want in veel gevallen wordt een houten kern in het raam gebruikt, die alleen met PVC is bekleed. Roto biedt dakramen aan die gemaakt zijn van 100% kunststof en dus echt duurzaam en bestand zijn tegen beschadigingen.

Meer informatie keyboard_arrow_right
Een trend in de woningbouw

Bouwen met hout

De technische vooruitgang in de bouwsector leidt onze aandacht terug naar een bekend materiaal: hout. Van de duurzame ontginning en de hoge sterkte met een laag eigengewicht tot de bevordering van een gezond leven, biedt het talrijke voordelen voor bouwers, ambachtslieden en bewoners.

Meer informatie keyboard_arrow_right
autorenew