Un tablet su cui è visualizzata una planimetria

linkrubrieken

Beter gepland met Roto.

De integratie van dakramen moet goed worden gepland, ook met het oog op het samenwerken van vaklieden. In het geval van bijvoorbeeld elektrisch bediende dakramen of Smart home-toepassingen moeten dakwerkers en elektriciens met elkaar worden verbonden om het project tot een volledig succes te maken. Roto ondersteunt gespecialiseerde planners en architecten hierbij vanaf het begin van het project.


Vind de juiste gegevens van Roto voor uw partners met BIMobjects

U kunt al in de planningsfase van uw project op Roto vertrouwen, omdat alle voor u relevante gegevens en de door u in opdracht gegeven vakgebieden in BIMobjects te vinden zijn. Van afmetingen en materiaaleigenschappen tot beglazing, elektrische aansluitingen en apparatuur, het digitale platform bestrijkt elk detail van Roto en wordt regelmatig bijgewerkt. Uw vaklieden zullen dus goed voorbereid zijn als u uw planning hebt voltooid.


Rode draad met Roto

Een dakraammontage met Roto is door de eenvoudige montage eigenlijk een fluitje van een cent voor professionals. Toch kunnen er bij elke nieuwe fabrikant en bij elk nieuw dakraam vragen rijzen.

Daarom is Roto het eerste aanspreekpunt voor planners en architecten: verduidelijken van gedetailleerde vragen, meedenken over mogelijke individuele oplossingen voor zeer speciale toepassingsgebieden, Verzamel alle informatie voor een perfecte Smart Home-integratie en geef deze informatie vervolgens door aan de verschillende betrokken vakgebieden. Dit maakt het makkelijker voor hen en ze zullen altijd hulp vinden van onze experts als er onzekerheden zijn. Als u dat wenst, komen we zelfs naar uw bouwplaats voor een proefopstelling!


Als het krap wordt: Roto netwerk van Professionals

We weten dat u vertrouwt op langdurige partners. Je hebt de beste ervaringen met hen en je kunt zeker zijn van hun expertise. Maar wat als ze al volgeboekt zijn en u niet kunt ondersteunen met uw dakwerken? Dan komt het Roto netwerk van Professionals in actie. Wij vragen onze partners naar capaciteiten en mogelijkheden en stellen een directe lijn voor u samen. Op deze manier sluiten de werkzaamheden weer als radertjes op elkaar aan!


Roto service ook na afloop van het project

De dakramen zijn geïnstalleerd, de elektrische aandrijving werkt, de apparatuur voldoet volledig aan zijn doel? Zo hoort het ook met Roto. Toch is het belangrijk dat we er voor u zijn, zelfs nadat een project is afgerond, vooral wanneer uw handelaar niet in staat is om te helpen. Onze technische dienst staat daarom voor u klaar per telefoon of e-mail en vindt de juiste oplossing voor uw uitdaging.

autorenew