Impressum

Roto Frank DST Benelux B.V.

De Aaldor 4 F
NL-4191 PC Geldermalsen
Nederlande

Telefoon: +32 (0)67 89 41 30 / +31 (0)800 0232 114
Fax: +31 (0)800 0232 116
E-mail: info.benelux@rotofrank.com
KVK nummer: 87708175
NL 864377885 B01

Vertegenwoordigd door de bedrijfsleiding: 
Stephan Hettwer
Alexis Vanhove

 

De inhoud van de website van roto-dakvensters.nl sectie Roto Frank DST Benelux B.V. wordt voortdurend gecontroleerd en geactualiseerd. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen de gegevens op korte termijn veranderen. Daarom kan geen aansprakelijkheid of garantie worden aanvaard voor de actualiteit, de volledigheid en de juistheid van de verstrekte inhoud.


Dit geldt ook voor de links naar externe sites op roto-dakvensters.nl. De exploitanten van roto-dakvensters.nl nemen uitdrukkelijk afstand van de daar gepubliceerde inhoud. Dit geldt voor alle links die leiden naar pagina's en banners buiten de website roto-dakvensters.nl. 
De inhoud en de structuur van de website roto-dakvensters.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor het gebruik van teksten en afbeeldingen en de reproductie van informatie en gegevens is de voorafgaande toestemming van de exploitanten van roto-frank.com vereist.


Informatie over onlinegeschillenbeslechting
De Europese Commissie heeft een internetplatform voor onlinegeschillenbeslechting (het zogenaamde "OS-platform") ter beschikking gesteld. Het is bedoeld als contactpunt voor de buitengerechtelijke beslechting van geschillen over contractuele verplichtingen die voortvloeien uit onlineverkoopcontracten. Het OS Platform is toegankelijk via de volgende link: ec.europa.eu/consumers/odr/

autorenew