Slaap rustig met Roto

Veilig nest onder het dak.

Gewoon je ogen sluiten en slapen zonder na te denken over storend licht, lawaai of zelfs inbrekers? Met Roto wordt de slaapkamer een veilig toevluchtsoord onder het dak.

Het juiste kamerklimaat draagt aanzienlijk bij aan een goede nachtrust, want het mag niet te warm of te koud zijn als je wilt ontspannen. Daarom moet u er eerst voor zorgen dat de beglazing goed is, zodat de ramen in de slaapkamer geen koude uitstralen. Daarnaast moet u ook denken aan de luchttoevoer. Roto dakramen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij zowel standventilatie als zelfregulerende ventilatie mogelijk is. Als u bijvoorbeeld het dakraam RotoQ Tronic voorziet van een timer of vochtigheidssensor, opent uw dakvenster automatisch voor een snelle luchtuitwisseling. De luchtvochtigheidssensor zorgt ervoor dat de ventilatie plaatsvindt volgens de vooraf ingestelde waarde van de luchtvochtigheid.

Woonvoorbeelden voor inspiratie

Slaap lekker op elk moment van de dag of de nacht

Rust en duisternis voor het slapengaan zijn aantoonbaar belangrijk voor je regeneratie. Pas als je lichaam zich volledig kan afsluiten, word je fris wakker. Daarom bieden de Roto toebehoren u de juiste keuze, zodat u overdag en 's nachts ongewenste licht- en geluidsbronnen effectief kunt uitschakelen. In het interieur bijvoorbeeld ondersteunt het verduisteringsrolgordijn in de door u gewenste kleur een rustige slaap.

 

Buitenrolluiken voor meer veiligheid

Uw slaapkamer wordt ook verduisterd en tegelijkertijd beschermd tegen hitte en kou door het Roto buitenrolluik. Het brengt ook een ander aspect met zich mee: veiligheid. Dit maakt ongewenste binnendringing van buitenaf veel moeilijker. Aan de andere kant kan je je door de zon laten wakkerkussen, want met de juiste techniek bepaal je zelf hoe laat het rolluik automatisch weer open gaat.

Slaap beter met Roto!

autorenew