De woonkamer als een feel-good kamer

Licht en lucht voor meer welzijn en gezondheid.

De juiste meubelen, de juiste accessoires: beide maken een woonkamer echt gezellig. Maar er kan ook structureel veel worden gedaan om ervoor te zorgen dat het leven onder het dak alle zintuigen aanspreekt. Het kiezen van het juiste dakvenster is daar één van.

Terwijl de inrichting van een woning waarschijnlijk altijd een kwestie van smaak is, zijn huurders, huiseigenaren en zelfs onderzoekers het erover eens dat licht en lucht bijdragen aan het welzijn en de gezondheid. Dit gebeurt onder het dak, bijvoorbeeld door het integreren van een groot raamoppervlak.

Woonvoorbeelden voor inspiratie

Geniet van het panorama

Met Roto dakramen heeft u verschillende mogelijkheden om veel licht in de woonkamer te laten binnenvallen. De Roto Azuro biedt als panoramisch schuifdakraam een geweldig uitzicht en kan volledig worden geopend.

Combinaties met mogelijkheden

U kunt ze ook met elkaar combineren: Wat dacht u van twee of vier ramen naast of onder elkaar?
Of een woongevelaansluitingsraam dat tot op de vloer reikt en zo meer vrijheid creëert?

Elk detail telt

Lichte kamers zijn een droom - maar als de zon op uw ogen valt terwijl u 's middags eet of naar een film kijkt op uw tv, moet het mogelijk zijn om de woonkamer te verduisteren. Roto biedt verduisteringsgordijnen in verschillende kleuren aan die uw feel-good-kamer precies zo verduisteren als u wilt - zelfs met een druk op de knop als u dat wilt. Als alternatief is het vouwgordijn in het door u gewenste design ook verkrijgbaar. De buitenzonwering biedt ook bescherming tegen hitte en verblinding.

Dit is wooncomfort in topkwaliteit!

autorenew