Historische tijdlijn van het Roto bedrijf

Geschiedenis

Meer dan 75 jaar inventief talent en innovatiekracht.

Met zijn ideeën - zoals de eerste industrieel vervaardigde draai- kiepmontage in 1935 - werd de oprichter van het bedrijf, Wilhelm Frank, een pionier. 30 jaar, vele patenten en productinnovaties later, zette hij een nieuwe mijlpaal met de eerste dakraamconstructie in uitzetvensters.

Vandaag de dag is Roto Dach- und Solartechnologie, met 1.400 medewerkers in Europa en als zelfstandig profit center binnen de Roto Groep, een van de toonaangevende fabrikanten van dakramen, dakuitgangen en zoldertrappen.

Sinds 2001 is Bad Mergentheim het belangrijkste knooppunt van de divisie Roto Dach System Technologie. Hier bewijzen 700 medewerkers hoe hoogwaardige producten met toegevoegde waarde ontstaan door moderne processen, permanente nieuwsgierigheid en veel passie. Prestaties die hebben geleid tot de "Industrial Excellence Award" van de WirtschaftsWoche, als officieel "Best Factory in Germany" 2010. En dit is geen toeval, maar het resultaat van inventief talent en innovatiekracht - integraal onderdeel van de ondernemingsactiviteiten van Roto. In de geest van Wilhelm Frank.

autorenew