Vijf redenen om voor Roto te kiezen

Voordeel door prestaties.

Bij Roto werken zo'n 1.200 mensen met passie aan doordachte oplossingen voor het moderne wonen onder het dak. Uitstekende energie-efficiëntie, een voorbeeldige gebruiksvriendelijkheid en een uitstekend installatiegemak zijn de kenmerken van onze producten. Het maakt niet uit of het nu gaat om dakramen, beslag of trappen. Premium kwaliteit van Roto - voor u en uw klanten.

Vijf redenen om voor Roto te kiezen

Premium kwaliteit die past!

U weet niet zeker welk dakraam u moet kiezen voor uw nieuwbouw of renovatie? Wij zijn er zeker van: Roto is de juiste keuze. Want er zijn verschillende goede redenen voor onze oplossingen!

Vijf redenen om voor Roto te kiezen

Snel, veilig en betrouwbaar

Montagegemak

Dankzij de uitgebreide voormontage zijn de dakramen van Roto snel geinstalleerd. Warmte-isolatieblok, folie-aansluiting en montagebeugel? Reeds geïnstalleerd! Uit de doos. In het dak.

Geïsoleerde dakramen

Energie-efficiëntie

Wij hebben de juiste energiebesparende ramen - of het nu gaat om energiebesparende renovaties of met het oog op het wooncomfort van moderne nieuwbouw. Roto producten overtuigen met een hoge energie-efficiëntie tot en met passiefhuisgeschiktheid.

Onze belofte

Levenslang

Wij geven 15 jaar garantie tegen glasbreuk door hagel bij ramen met ESG-buitenruit, breuk van beslag en breuk van kozijnen onder belasting volgens de kwaliteits- en testvoorwaarden van RAL 716/1.

Premium kwaliteit in alle prijsklassen

Kwaliteit van het product

TÜV Rheinland onderwierp de RotoQ en de Designo R8, beide in kunststof, aan een vergelijkende test met elk twee concurrerende producten: Beide Roto ramen kregen topcijfers voor hoge productkwaliteit, montagegemak en gebruiksvriendelijkheid.

We zijn er voor u!

klantendienst

Uw persoonlijke contactpersoon ter plaatse is altijd beschikbaar om u deskundig advies en ondersteuning te geven. Waar en wanneer u ons ook nodig heeft: Wij lossen problemen snel en betrouwbaar op - hetzij direct aan de telefoon, hetzij via onze servicetechnici. Dit is wat we verstaan onder service.

Vijf redenen om voor Roto te kiezen

Innovatief, kwalitatief hoogstaand en bekroond met topscores

Kwaliteit van het product

Roto dakvensters zijn 'German Made'. Dat betekent dat u bij onze oplossingen kunt vertrouwen op Duitse techniek: slimme innovaties en hoogwaardige materialen. Onze premium kwaliteit wordt ook bevestigd door TÜV Rheinland: Het RotoQ-draaivenster en het Designo R8-draaivenster, beide in de kunststofuitvoering, konden voor hun hoge productkwaliteit de overhand krijgen op twee andere leveranciers met bekende producten.

Geïsoleerde dakramen

Energie-efficiëntie

In tijden van stijgende energieprijzen en toenemende klimaatbesprekingen kunt u met producten van Roto een voorbeeld stellen. Voorgemonteerde isolatie zorgt voor een verhoogde energie-efficiëntie, net als onze beglazing, die tot Tripleglas verkrijgbaar is. Zo verliest u geen energie, maar bespaart u wel energiekosten en beschermt u het milieu. En: u kunt zelfs een passiefhuis bouwen met Roto!

Onze belofte

Garantie

Onze dakramen kenmerken zich door een lange levensduur. Als er schade optreedt, bent u gedekt: u krijgt 15 jaar garantie* op de ramen van Roto. En dat is nog niet alles: wij bieden ook vijf jaar garantie op materiaal-, constructie- en fabricagefouten. Dus zit je aan de veilige kant met onze ramen!

Geschikt in elke situatie

Comfort

Bij Roto heeft u de keuze uit verschillende ramen die precies aan uw wensen voldoen. Of het nu gaat om een krappe badkamer, een laag dak in de keuken, een hoge galerij of een enorm uitzicht over het platteland: van hoog-zwenkend, tuimel en uitzet dakvensters tot elektronisch bediende dakramen, aan al uw wensen wordt individueel voldaan. En met een uitstekende geluidsisolatie kunt u achterover leunen en ontspannen zelfs in drukke stadscentra.

Geen zorgen met onze dakramen

Beveiliging

Ook met Roto kunt u zich veilig en zeker voelen, want onze ramen hebben verschillende kenmerken voor meer veiligheid. Te beginnen met de driedubbele beglazing en het externe rolluik, dat als een pantser beschermt tegen inbrekers en het weer, tot aan het kinderslot in de Designo Quadro, dat het raam beperkt tot een openingsbreedte van tien centimeter: Blijf veilig met Roto!

Uitleg

* tegen glasbreuk door hagel in ramen met ESG** buitenruit, breuk van beslag en breuk van kozijnen onder belasting volgens de kwaliteit en testvoorwaarden van RAL 716/1
**ESG = enkelvoudig veiligheidsglas

Wist je dat?

Na het RotoQ-draaivenster van kunststof en het Designo R8 top-uitzettuimelvenster heeft het Designo rolluik op zonne-energie nu ook de hoogste cijfers behaald in de TÜV Rheinland-test. Dit betekent dat onze producten voldoen aan de hoogste eisen van onze...

Roto kan de vergelijking met concurrerende producten aan.

Testwinnaar in TÜV-test

Na het RotoQ-draaivenster van kunststof en het Designo R8 top-uitzettuimelvenster heeft het Designo rolluik op zonne-energie nu ook de hoogste cijfers behaald in de TÜV Rheinland-test. Dit betekent dat onze producten voldoen aan de hoogste eisen van onze klanten en die van de onafhankelijke testers.

Meer over dit onderwerp keyboard_arrow_right
autorenew