Uw project

Roto ondersteunt u bij de uitvoering van uw bouwproject.

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwing of complete renovatie: als aannemer of eigenaar heeft u veel aan uw hoofd. Van de financiering tot bepaalde voorschriften op het gebied van geluidsisolatie, energie-efficiëntie, warmte-isolatie tot gezond en comfortabel wonen: dit alles en nog veel meer heeft een impact op uw project. Roto is uw partner voor vragen en verzoeken.

Interessante feiten voor uw bouwproject

5 tips voor de

Dakraaminstallatie in de winter

Het vervangen van een dakraam in de winter is zeker niet alledaags, maar het is wel mogelijk. Zelfs als sommige mensen zeggen dat je dat niet moet doen: laat je niet weerhouden in je plannen. U kunt uw nieuwe dak compleet maken, uitbreiden, renoveren of repareren. Volg deze vijf punten op de volgende pagina en je bent klaar om te gaan!

Tips voor het plaatsen van dakramen in de winter keyboard_arrow_right
Bekijk nu de checklist!

Waar moet u rekening mee houden tijdens uw project

Een comfortabele leefruimte onder het dak? We hebben voor u in een kleine checklist samengevat waar u op moet letten voordat u met uw bouwwerkzaamheden begint om dit doel te bereiken.

Bekijk nu de checklist keyboard_arrow_right
De trend in de woningbouw

Barrièrevrij bouwen

Om zo lang en zelfstandig mogelijk in een vertrouwde omgeving te kunnen wonen, moeten barrières in huizen en appartementen worden weggenomen of verminderd.

Kijk hier voor tips & tricks keyboard_arrow_right
Automatisch naar meer wooncomfort

Roto is "Smart Home Ready".

Onder de verzamelnaam "Smart Home" worden bijvoorbeeld geautomatiseerde verwarmings- of lichtsturingssystemen ontwikkeld. Roto dakramen en apparatuur zoals rolgordijnen zijn al vele jaren geïntegreerd in verschillende domotica toepassingen.

Meer informatie over Smart Home met Roto keyboard_arrow_right
Blijf in controle met Roto

Tips voor het werken met verschillende installateurs

Om ervoor te zorgen dat uw Roto dakraam optimaal wordt geïnstalleerd, kunnen er verschillende vakmensen nodig zijn, die optimaal moeten samenwerken. We vertellen je waar je op moet letten.

Bekijk nu de tips keyboard_arrow_right
autorenew