Montage & Onderhoud

Gemak van montage en onderhoud zijn onze topprioriteiten.

Wij willen de installatie en het onderhoud van onze producten voor u als dakdekker zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom vindt u hier aan de ene kant installatie-instructies, tips & trucs voor een eenvoudige installatie. Aan de andere kant is er de mogelijkheid om op de RotoCampus kennis te maken met onze opleidingen en te leren hoe u onze producten efficiënt kan gebruiken.

Omgaan met en installatie van onze producten

De montage-instructies zijn hier te downloaden

Installatie van het dakraam volgens de instructies

Ervaar het gemak van de montage, de kwaliteit van het product en de energie-efficiëntie live

Opleidingen op de RotoCampus

tips en trucs

5 tips voor de vakman

Dakraaminstallatie in de winter

Vakmanschap is nodig - zelfs in de winter. U weet natuurlijk dat er veel is om rekening mee te houden bij het werken op het dak tijdens het koude seizoen. Het gaat niet alleen om uw veiligheid, maar ook om de tevredenheid van uw klanten. Wij geven u tips en trucs als u in de winter dakramen moet installeren.

Tips voor het plaatsen van dakramen in de winter keyboard_arrow_right
Snelle toegang tot het gewenste document

Roto Extra

Op roto-extra.com vindt u de bedienings- en installatiehandleiding en installatietekeningen. Klik op de link en vind snel het juiste document om u te helpen het beste uit uw product te halen.

vind documenten keyboard_arrow_right
Roto Service Video's

Een paar video's later bent u een nog betere professional!

In onze servicevideo's vindt u duidelijke tips en hulp bij het onderhoud, de installatie, het onderhoud en de afstelling van uw dakvensters.

Bekijk de video's nu keyboard_arrow_right

Eenvoudigweg meer montagegemak

Gezondheid en transportveiligheid

Twee helpers op de bouwplaats: Kurt en Karl.

Roto Designo R6/R8 Quadro

Gewoonweg beter rondom

Wat verstaat Roto onder gemak van montage?

Ons verzoek: Jouw voordeel!

Bij elke ontwikkeling richt Roto zich op één doorslaggevend punt: het gemak van de montage voor u als vakman. Om dit doel te bereiken, moeten drie kenmerken worden behandeld: Eenvoudig te installeren betekent dat de producten van Roto gemakkelijk, snel en veilig te gebruiken zijn voor u als ambachtsman.

  • Eenvoud: er zijn zo min mogelijk montagestappen nodig.
  • Snelheid: Dankzij onze uitgebreide prefabricage van alle onderdelen werkt de installatie soepel en snel.
  • Veiligheid: Vanwege de onmiddellijke installatiemogelijkheid zijn bronnen van fouten op de bouwplaats, die mogelijk zijn door de ramen op de bouwplaats te monteren, uitgesloten.

Er is een reden waarom de producten van Roto tijdens de productie worden voorgemonteerd: wij willen de installatie voor u zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom is het voordeel voor u als dakdekker onze topprioriteit bij de ontwikkeling van onze producten. Voor een optimale installatie moeten inspanning, tijd en risico zo laag mogelijk worden gehouden. Alleen deze veilige berekeningsbasis garandeert het hoogst mogelijke klantenvoordeel.

 

autorenew