NL
1
 

Designo R4

Dakvenster met centraal scharnierpunt.

De perfecte aanvulling van uw Roto Designo R7 top-tuimeldakvenster. Door de centraal kantelende vleugel is de Designo R4 ideaal voor de effectieve ventilatie van zijvertrekken en de toepassing in combinatie-opstellingen.

Meer informatie

Designo R4 RotoTronic

Gemotoriseerd dakvenster.

Voor met de hand moeilijk bereikbare plaatsen ver boven in het dak is de variant RotoTronic door zijn elektrische aandrijving in ’t bijzonder aan te bevelen. Het geheel wordt comfortabel m.b.v. een schakelaar of afstandsbediening geopend en gesloten. Wanneer het regent, zorgt een regensensor ervoor dat het raam automatisch dicht gaat.

Meer informatie

Designo R7

Top-tuimeldakvenster met openingshoek van 38°.

Dakvenster in hout of PVC die naar buiten opent tot 38° met draai-as in het bovenste derde en met een unieke handgreep onderaan en standaard uitgerust met een dampwerende verbindingskraag en optioneel een isolatieblok voor meer energiebesparingen.

Meer informatie

Designo RotoComfort i8

Gemotoriseerd uitzet-tuimeldakvenster.

Dat was onze richtlijn bij het ontwerpen van het volautomatische uitzet-tuimel dakvenster RotoComfort i8. De bediening verloopt heel eenvoudig met een druk op de knop, uiterst modern via Smartphones of tablets en zorgt zo bij jong en oud voor veel bedieningsgemak. Ook de maximale stahoogte van de R8-serie hebben wij kunnen behouden, dankzij de mogelijkheid het dakraam tot een hoekb van 45° te kunnen openen.

Meer informatie

Designo R8

Uitzet-tuimeldakvenster met opening van 45°

Dakvenster van topkwaliteit in hout of PVC die geheel naar buiten opent tot 45° met een unieke handgreep onderaan en standaard uitgerust met een randisolatie (isolatieblok en dampwerende verbindingskraag) voor nog meer energiebesparingen.

Meer informatie

Designo R6

Dakvensters met centraal scharnierpunt met isolatieblok.

Dakvensters in hout of PVC met een scharnierpunt in het midden en een unieke handgreep onderaan, standaard uitgerust met een dampwerende verbindingskraag en een Isolatieblok, een standaard voor Designo R6, voor meer energiebesparingen.

Meer informatie

Designo R6 RotoTronic

Gemotoriseerd dakvenster.

Dakvensters in hout of PVC, gemotoriseerd voor moeilijk toegankelijke plaatsen en standaard uitgerust met een dampwerende verbindingskraag en een Isolatieblok, een standaard voor Designo R6, voor meer energiebesparingen.

Meer informatie