NL
1
 

Een gemakkelijke, intuïtieve en veilige installatie

Betrouwbaarheid is onze troef: het isolerende blok, de dampwerende kraag en de montagebeugels worden reeds in de fabriek aangebracht. Dankzij ons eenvoudig montagesysteem kan RotoQ in alle veiligheid en op eenvoudige wijze gemonteerd worden met de garantie op een perfecte afdichting.

Uitzonderlijke kwaliteit “German made”

Duits vakmanschap, optimale productie-expertise en voortdurende verbetering: het zijn maar enkele argumenten die bewijzen dat Roto een uitzonderlijke kwaliteit “German made” aanbiedt. Bovendien worden hoogwaardige materialen gebruikt die op een zorgvuldige en nauwkeurige manier verwerkt worden.

Energie-efficiëntie die voldoet aan de hedendaagse verwachtingen

Wat u ook wenst, wij bieden u het juiste raam aan, of het nu gaat om energie-efficiëntie of levenslange comfortgarantie in nieuwe gebouwen. Onze dakramen beantwoorden aan de huidige verwachtingen door standaardbeglazing met hoge energie-efficiëntie en driedubbele beglazing met een coëfficiënt van UW 0,77 W/m2K.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

De Roto dakramen zijn even betrouwbaar als ramen gemaakt door een schrijnwerker. Wij bieden 15 jaar garantie tegen glasbreuk door hagel, breuk van beslag en breuken in het PVC kozijn.

Een eerlijke en klantgerichte service

We verkopen niet rechtstreeks aan de eindklant en zijn absoluut loyaal en gericht op de belangen van onze gespecialiseerde dealers en partners.