Ontwikkeling met Roto in BIMobject

Bouw Informatie Model.

De betrouwbaarheid van de planning en de kostenefficiëntie zijn belangrijk op bouwplaatsen. Roto zet haar innovatieve idee voort en biedt verdere ondersteuning voor meer efficiëntie - in de vorm van 3D-bestanden via de centrale database BIMobject.

arrow_downward Naar de bestanden

Beter gepland met Roto: het verbinden van vakgebieden

De uitbreiding van een dak en de integratie van dakramen moet goed worden uitgewerkt, ook met het oog op de betrokken vaklieden. In het geval van elektrisch bediende dakramen bijvoorbeeld, moeten dakwerkers en elektriciens met elkaar worden verbonden om het project tot een volledig succes te maken. Roto ondersteunt gespecialiseerde planners en architecten hierbij vanaf het begin van het project.

Uw voordeel bij het plannen met andere vakgebieden

U kunt bij de planning van uw project al op Roto vertrouwen, omdat alle voor u relevante gegevens en de door u in opdracht gegeven onderdelen in BIMobject te vinden zijn. BIM betekent dat alle wijzigingen in het bouwproject qua architectuur, materialen, hoeveelheden en eigenschappen altijd up-to-date zijn dankzij de software en voor iedereen toegankelijk zijn via computer of tablet - wat tijd en geld bespaart.

Roto wil deze vereenvoudiging van het proces voor u nuttig maken. Daarom is bijna het gehele productassortiment, inclusief zonwerende producten voor binnen en buiten en beglazingsvarianten in de meest gangbare ArchiCAD- en Revit-formaten, hier gratis voor u beschikbaar.

Seminars en bijscholingscursussen helpen u bij het gebruik van BIM - geïnteresseerden vinden bij Roto ook de juiste contactpersonen en ondersteuning op dit gebied.

Download BIM

archive
ArchiCAD
zip, 155 MB

ArchiCAD downloaden - Enkele pakketten BIM

archive
WDC i8
zip, 110 KB
archive
WDF R6
zip, 261 KB
archive
WDF R7
zip, 275 KB
archive
WDF R8
zip, 233 KB
archive
WFA R1
zip, 231 KB
archive
WDA R3
zip, 285 KB
archive
WDA R8
zip, 143 KB
archive
WRA R5
zip, 280 KB
archive
WSA R8
zip, 237 KB
archive
Q-4
zip, 109 KB

Download Revit - compleet pakket BIM

archive
Reviteren
zip, 143 MB

Download Revit - Enkele pakketten BIM

archive
WDC i8
zip, 5 MB
archive
WDF R6
zip, 10 MB
archive
WDF R7
zip, 10 MB
archive
WDF R8
zip, 10 MB
archive
WFA R1
zip, 1 MB
archive
WDA R3
zip, 12 MB
archive
WDA R8
zip, 5 MB
archive
WRA R5
zip, 4 MB
archive
WSA R8
zip, 8 MB
archive
Q-4
zip, 11 MB

Andere bestandsformaten zoals DWG en PDF zijn te vinden op roto-extra.com.

Snelle toegang tot het gewenste document

Roto Extra

Op roto-extra.com kunt u alle documenten in verschillende bestandsformaten downloaden. Klik op de link en vind snel het juiste document om u te helpen het meeste uit uw product te halen.

Bestanden vinden keyboard_arrow_right
autorenew