Finestre montate e aperte in un sottotetto

Tips voor het werken met professionals

Van droom naar realiteit: de kwaliteit is met Roto stevig onder controle.

Bij een renovatie of nieuwbouw bent u afhankelijk van de kennis en kunde van verschillende prefessionele installateurs. Voor de installatie van Roto dakraamoplossingen zijn ook vaardigheden nodig die optimaal moeten worden gecombineerd.

De montage van een Roto dakraam is geen enkel probleem voor dakprofessionals: al tijdens de ontwikkeling hebben we erop gelet dat de montage bijzonder eenvoudig is. Toch is een goede planning vooraf noodzakelijk om uw bouwproject tot een goed einde te brengen. Want u laat niet alleen dakwerkers, maar ook elektriciens, stukadoors, plaatwerkers of vakmensen over de vloer komen.


Een voorbeeld van samenwerking

Stelt u zich voor dat u een RotoQ Tronic QT4 draairaam in uw trappenhuis met hoge plafonds wilt installeren. Het raam moet volgens een schema worden geopend en gesloten en ook via een smartphone te bedienen zijn. U wilt ook een buitenzonwering als bescherming tegen de hitte, omdat het dakvenster naar het zuiden is gericht.

Dit betekent dat u voor het Roto dakraam en het buitenrolluik eerst een dakdekker of timmerman nodig heeft om beide oplossingen te installeren. Dan heeft u een elektricien nodig om de bekabeling in uw huis te doen en ook de Roto dakraamoplossing erin te integreren. Uw dak moet echter eerst worden afgedicht en afgedekt - ook een taak voor de dakdekker of timmerman.


Coördinatie is cruciaal

Het voorbeeld laat zien: Coördinatie van de werkzaamheden is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw Roto dakraam u snel en langdurig tevreden stelt. Als u de controle wilt houden, plan dan voldoende tijd in om een strategie op te stellen, alle transacties te organiseren en een planning te definiëren. De experts van Roto adviseren u graag over de montagevoorschriften voor onze dakramen en dakraamuitrusting.

Om er absoluut zeker van te zijn dat uw nieuwbouw of renovatie vlekkeloos verloopt, of als u geen tijd heeft om zelf het bouwmanagement over te nemen, kunt u het beste vertrouwen op professionals: Projectleiders en architecten coördineren dagelijks tal van onderaannemers, bepalen de optimale volgorde van de werkzaamheden en ontwikkelen op basis daarvan een plan dat uw project een stevige basis geeft.

Interesse in Smart Home & Automatisering gewekt?

Meer informatie over dit onderwerp vindt u op de volgende pagina.

Meer informatie keyboard_arrow_right
autorenew