bestellungen

Bestellen bij Roto

Van productkeuze tot levering.

Meer dan tien jaar geleden heeft Roto zich gecommitteerd aan het drieledige distributiekanaal. Dit betekent dat u als onze gespecialiseerde handelspartner altijd het eerste aanspreekpunt bent voor professionals uit de branche als het gaat om de aankoop van onze dakramen. Voordien is uw bestelling echter nog steeds in behandeling bij Roto. Wij laten u zien hoe u uw assortiment kunt verrijken met Roto dakraamoplossingen.


Maak de selectie

Onze prijslijst vermeld de belangrijkste producten en oplossingen waarvan wij uit ervaring weten dat ze het belangrijkst zijn voor onze klanten. Daar vindt u ook de benamingen voor dakramen, gootstukken en accesoires die voor elk product beschikbaar zijn. Om het bestellen voor u gemakkelijker te maken, kunt u gebruik maken van de bestelhulp, die u ook kunt vinden in onze prijslijst.

Als u het artikel dat u zoekt niet kunt vinden in de prijslijst of als u een individuele oplossing nodig heeft, neem dan contact op met uw persoonlijke verkoopcontactpersoon.


Het plaatsen van de bestelling

Als u nog geen contactpersoon heeft, selecteer dan eerst het verkoopkantoor dat verantwoordelijk is voor uw regio. Hier krijgt u contact met onze product specialisten die ook uw bestellingen in ontvangst nemen. Zij staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17 uur.

  • e-mail: Als u uw contactpersoon al kent, stuur hem dan een e-mail met uw bestelling. Hij neemt de bestelling op en regelt alles
  • fax: U kunt uw bestelling ook per fax naar uw Roto verkoper sturen.
  • EDIFact: Als u met EDI werkt, heeft u de mogelijkheid om uw bestelling direct in ons SAP-systeem in te voeren.


Roto levert service

Nadat uw bestelling door ons is verwerkt, handelen wij in overeenstemming met onze leverings- en betalingsvoorwaarden: Standaardoplossingen worden binnen vijf werkdagen aan u geleverd, op maat gemaakte renovatieramen, dakramen op maat en speciale oplossingen duren tussen de acht en twintig dagen. Onder bepaalde voorwaarden kunnen onze levertijden worden versneld. Uw persoonlijke contactpersoon vertelt u graag meer.

autorenew