Goede ideeën uitvoeren met Roto

Het creëren van de juiste werkomstandigheden.

Toegewijd en gemotiveerd om het werk in uw thuiskantoor te doen? Dit kan worden bereikt als de juiste werkomstandigheden worden gecreëerd bij het werken vanuit huis. Veel licht, en indien nodig bescherming tegen invallend zonlicht: Roto dakraamoplossingen voldoen aan alle eisen die nodig zijn voor een goed resultaat.

De eisen die aan een thuiskantoor onder het dak worden gesteld, variëren sterk. Terwijl de ene persoon veel licht nodig heeft, wil de volgende persoon de hele kamer volledig kunnen gebruiken. De dakraamoplossingen van Roto combineren deze eisen. De Roto Designo R8 Quadro uitzet-tuimeldakramen zijn bijvoorbeeld perfect voor dit doel, omdat er geen ruimte verloren gaat, zelfs niet als het raam open is. Ook hier is een twee- of drievoudige installatie mogelijk, zodat er zoveel mogelijk licht op het bureau komt.

Woonvoorbeelden voor inspiratie

Zodat het hoofd niet te heet wordt

Het is ook belangrijk om te zorgen voor een optimale ventilatie van de werkplek, want frisse lucht is gezond en helpt om het hoofd helder te houden op het werk. De Roto Designo R6 Quadro is hiervoor ideaal geschikt, omdat het draaiende raam precies zo ver kan worden geopend als nodig is - zelfs de regen blijft buiten terwijl de frisse lucht de ruimte vult. Bovendien zorgt de keuze van de juiste beglazing voor geluidsisolatie en veiligheid.

Overigens: Roto biedt dakramen aan in zowel hout- als kunststofuitvoering. Of u uw studeerkamer puristisch, elegant of kleurrijk inricht, is dus geheel aan u, want Roto dakramen passen altijd!

 

Verblindingsbescherming voor computergebruikers

Zo prettig als het thuiskantoor is: als je veel achter de computer werkt, vermoei je je ogen. Vooral als ze verblind worden door de zon of als het daglicht hun zicht op het scherm beperkt. Roto zonnewering beschermt tegen ongewenst licht. Kies bijvoorbeeld voor het Exclusieve rolgordijn en ga ontspannen door met werken. Omdat je helder en storend licht blokkeert zonder de kamer volledig te verduisteren.

Zo komen de beste ideeën vanzelf!

autorenew