Dakraam showrooms in de omgeving

Ervaar Roto live bij onze gespecialiseerde partners.

Zie, voel, beleef: Uw beslissing om een product te kopen hangt sterk af van hoe comfortabel u zich voelt na de eerste blik en professioneel advies. Om vertrouwd te raken met onze dakraamoplossingen kunt u eenvoudigweg een bezoek brengen aan de Roto showroom opstellingen van onze partners uit de vakhandel.

arrow_downward Zoek showrooms bij u in de buurt

Ontdek tentoonstellingen die passen bij uw project

Hoe ziet de kwaliteit van het product eruit? Kunt u echt energiezuinigheid voelen? En kan het wooncomfort worden gemeten aan de hand van feiten? Het antwoord op deze vragen is "ja", want op de Roto beurzen kunt u alle details en voordelen van onze dakramen en onze uitrusting leren kennen.

Praktische energiezuinigheid en topkwaliteit

Hier komt u alles te weten over de premium kwaliteit van onze twee raamklassen "Masterpiece" en "Handicraft" en kunt u kiezen tussen RotoQ en het Designo assortiment om precies het juiste product voor uw wensen te vinden. Een doorsnede van een dakraam illustreert de structuur van het interieur en onze maatregelen voor meer energie-efficiëntie.

In de tentoonstelling kunt u ook zien met welke apparatuur u uw dakramen nog kunt uitrusten. Of het nu gaat om warmte- of koudebescherming, verblindingsbescherming voor uw studeerkamer of een verduistering van de kinderkamer - Roto heeft precies de functionaliteit en de oplossing die u wilt!

Wil je dit zien?

Om Roto live te ervaren, hoeft u alleen maar uw postcode of plaats in te voeren in onze zoekopdracht en een dealer bij u in de buurt te vinden. Dealers die een Roto tentoonstelling hebben, worden gemarkeerd met een notitie.

autorenew