Meer ruimte in de badkamer

Helderheid en ruimtewinst met Roto dakramen.

Douche, wastafel en toilet bevinden zich vaak in een nogal krappe ruimte, net onder het dak. Maar wie wil er nu zonder daglicht en frisse lucht? Met een Roto dakraam combineert u helderheid en ruimtebesparing!

Om ook bij een geopend dakraam zoveel mogelijk ruimte te hebben, is een uitzet-tuimeldakraam zoals de Roto Designo R8 Quadro bijzonder geschikt. Het opent zich naar buiten en biedt dus de grootst mogelijke doorloophoogte en bewegingsvrijheid. Een uitzetdakraam creëert nog meer ruimte - en dat alles zonder dat er kostbare bouwwerkzaamheden nodig zijn. Met dubbele of driedubbele beglazing zorgt u bovendien voor een maximale energie-efficiëntie en aangename temperaturen op elk moment van het jaar.

 

Kunststof voor eenvoudiger onderhoud

Condensatiewater is een veel voorkomende oorzaak van schimmelgroei, vooral in de badkamer. Dit maakt regelmatige ventilatie des te belangrijker. Daarom zijn badkamers met ramen populair bij zowel huurders als eigenaren. Om lang van uw dakraam te kunnen genieten, is het aan te raden om te kiezen voor een kunststof versie. Dit is vochtbestendig en bovendien gemakkelijker te onderhouden dan hout.

Woonvoorbeelden voor inspiratie

Essentieel aspect: Ventilatie

Een essentieel aspect is ook de ventilatie van de badkamer. Dakramen van Roto zoals de Designo R6 Quadro zijn eenvoudig handmatig te openen en te sluiten. Staat het raam op een hoogte die zonder ladder niet te bereiken is? Kies dan voor de elektrische versie en bedien het dakvenster met een druk op de knop.

 

Volledig naar uw eigen smaak 

Als u toch een houtlook wilt, biedt Roto overeenkomstige decoratieve folies voor kunststofprofielen aan. De grote keuze aan toebehoren in verschillende kleuren en uitvoeringen maakt van uw badkamer ook een wellnessruimte naar uw smaak. Heb je het graag puristisch en licht? Dan is een jaloezie in lichtgrijs en beige de juiste keuze. Kleurrijk en levendig maakt het rolgordijn Exclusief in geel of appelgroen u wakker.

Een geweldig neveneffect: De toebehoren beschermen u tegen ongewenste blikken in uw privé SPA!

autorenew