Gezond Wonen - Gezond Leven

Uw gezondheid is belangrijk voor ons!

We brengen ongeveer 80 tot 90 procent van de dag binnenshuis door - het grootste deel binnen onze eigen vier muren. Gezonde leefomstandigheden in huis zijn daarom belangrijk voor het welzijn en de gezondheid.

Gezond wonen met Roto

Tips en trucs om schade te voorkomen

Correct ventileren

Het maakt niet uit wat de temperatuur buiten is: In het belang van een gezond leven moet ventilatie een integraal onderdeel zijn van de dagelijkse routine. Het doel is om het binnenklimaat te verbeteren en een optimale luchtvochtigheid te creëren. Maar hoe kun je goed ventileren?

Meer informatie keyboard_arrow_right
Roto producten zijn gecertificeerd volgens Sentinel

Gecertificeerde gezonde huisvesting

Gezonde producten zijn vrij van schadelijke stoffen en hebben een positief effect op ons welzijn. Als fabrikant van hoogwaardige dakvensters bieden wij onze klanten precies dat: dakvensters die onschadelijk zijn voor de gezondheid en zo min mogenlijk vervuilende stoffen bevatten.

Meer informatie keyboard_arrow_right
Voor een hogere stabiliteit en de beste isolatiewaarden

Dakramen van 100% PVC

Niet alle kunststof ramen zijn hetzelfde. Want in veel gevallen wordt een houten kern in het raam gebruikt, die alleen met een dunne laag kunststof is bekleed. Roto biedt dakramen aan die gemaakt zijn van 100% kunststof en dus echt duurzaam en bestand zijn tegen beschadigingen. Daarnaast zijn onze dakramen staal versterkt voor een hoge stabiliteit en duurzaamheid.

Meer informatie keyboard_arrow_right
De trend in de woningbouw

Bouwen met hout

De technische vooruitgang in de bouwsector leidt onze aandacht terug naar een bekend materiaal: hout. Van de duurzame winning en de hoge sterkte met een laag gewicht tot de bevordering van een gezond leven, het biedt tal van voordelen.

Meer informatie keyboard_arrow_right
autorenew