Keukenplezier met Roto dakramen

Koken, bakken, luchten.

De keuken is een van de belangrijkste kamers in de woning: hier komt de familie samen, staan vrienden rond het fornuis op een feestje en maken ze een praatje. Met Roto is koken onder het dak echt leuk!

Braden, frituren, grillen en koken: Steeds meer mensen herontdekken het koken en hebben plezier in het creatief werken aan het fornuis. Zonder goede ventilatie en voldoende licht is het plezier echter snel beperkt. Ook het comfort moet zo hoog mogelijk zijn in het dagelijkse huishouden. Roto dakramen maken van de keuken een leefruimte!

Woonvoorbeelden voor inspiratie

PVC is ook bestand tegen vocht

Zelfs met een afzuigkap is er altijd vocht tijdens het koken, wat ook eisen stelt aan het dakraam van uw keuze. Kunststof kozijnen zijn hier het meest geschikt, omdat water niet in het oppervlak kan dringen en het raam onbeschadigd blijft. PVC is ook makkelijker schoon te maken - belangrijk als er bijvoorbeeld iets misgaat bij het maken van een tomatensaus en er spatten op het raamkozijn terechtkomen.

 

Het aroma blijft op het bord

Geuren zijn vrij natuurlijk in de keuken. Maar ze moeten daar blijven en niet de weg naar de woonkamer zoeken. Dankzij de centraal scharnierende raamvleugel is het RotoQ-dakraam een optimaal ventilatieraam. Afhankelijk van de beschikbare ruimte zorgen centraal scharnierende ramen of top-tuimeldakramen er echter ook voor dat onaangename geuren snel worden vervangen door frisse lucht.

 

Insecten hebben geen kans

Zoete verleidingen trekken niet alleen familie en vrienden aan, maar ook insecten komen graag in de keuken. Om dit te voorkomen, kunt u uw raam eenvoudigweg uitrusten met de insectenhorren van Roto. Zelfs als het raam open is, biedt het bescherming tegen ongedierte zonder de luchttoevoer te beperken

autorenew