Blitz über einem Wohnhaus

Het gevoel van veiligheid

Roto dakramen beschermen uw woning.

Een veilig gevoel onder het dak moet vanzelfsprekend zijn. Daarom doen we er met onze dakraamoplossingen alles aan om ervoor te zorgen dat u als eigenaar of huurder met dit positieve gevoel thuiskomt.

Regen, bliksem, onweer, storm: leefruimtes onder het dak liggen dicht bij de weers- en omgevingsinvloeden. Dit maakt het des te belangrijker dat de pannen ook bij sterke windstoten op hun plaats blijven, dat de isolatie de vorst buiten houdt en het energierendement op peil, en dat onze ramen en de bijbehorende accessoires hagel, vocht, kou en warmte buiten houden.

 

Goed beschermd met de juiste beglazing

Roto biedt een breed scala aan eersteklas dakramen en apparatuur om aan uw behoefte aan bescherming en veiligheid te voldoen. De dubbel- en driedubbele isolerende beglazing draagt hier aan bij. Afhankelijk van het ontwerp bieden ze bescherming tegen

  • weersinvloeden
  • geluid door goede isolatie
  • vorstschade
  • warmte en kou.

Regen, dauw of sneeuw kunnen uw huis niet beschadigen dankzij duurzame afdichtingssystemen. Bovendien hebben de Roto dakramen in onze prijsklassen Meisterstück en Handwerk een zeer goede warmte-isolatiewaarde, wat op zijn beurt het milieu en uw bankrekening ten goede komt.

Nahaufnahme eines Verdunklungsrollo der an einem Dachfenster installiert ist

Van gordijn tot extern rolluik: Ongewenste zaken blijven buiten

De juiste uitrusting helpt u ook om uzelf comfortabel en veilig onder het dak te voelen. Daarom bieden wij u een breed scala producten aan, van kleurrijke interieuraccessoires zoals een ondoorzichtig of verduisterend rolgordijn tot beschermende buitenaccessoires zoals een elektrisch rolluik.

Oververhitting, insecten en vervelende geluiden behoren bij Roto tot het verleden.

Nahaufnahme eines Verdunklungsrollo der an einem Dachfenster installiert ist

Downloads

pdf
Glassoorten beknopt
pdf, 120 KB
pdf
Glassoorten Designo uitgebreid
pdf, 122 KB
pdf
Glassoorten RotoQ uitgebreid
pdf, 99 KB
pdf
Onze 5 kernwaardes en garanties
pdf, 164 KB
autorenew