kurt-karl-dachprofi

Kurt en Karl helpen

Dakprofessionals hechten belang aan veiligheid.

We luisteren naar onze klanten. De Designo R6 / R8 Quadro is daarom nog geraffineerder in het belang van onze klanten. De premium oplossing overtuigt met meer veiligheid, meer montagegemak en meer energie-efficiëntie. De gezondheid van onze klanten ligt ons ook na aan het hart. Daarom bieden wij niet alleen innovatieve en sterke producten, maar ook sterke oplossingen die de installatie van de nieuwe Designo R6 / R8 Quadro ondersteunen. De montage moet nog eenvoudiger, sneller en veiliger worden voor onze klanten.

Daarom hebben we hulpmiddelen ontwikkeld die de installatie vereenvoudigen, het transport en de montage vergemakkelijken, de ruggengraat ontlasten en het werk versnellen. Tegelijkertijd beschermen we zo het dakvenster tegen schade.

Twee nieuwe collega's: Kurt en Karl

de werkzaamheden eenvoudiger maken op de bouwplaats.

Dakramen snel, veilig en rugvriendelijk naar het dak transporteren - veel van onze klanten en partners dromen hiervan. Voor hen hebben we nu twee nieuwe "collega's", die actief meehelpen op de bouwplaats. Kurt is een in de fabriek voorgemonteerde kraan -en draaglus. Karl is een nieuw ontwikkeld draagharnas die perfect past. De combinatie van beiden maken het raamtransport van de nieuwe Roto Designo R6 / R8 veel comfortabeler.

1. de geïntegreerde kraan -en draaglus Roto Kurt

De Roto Kurt kraan -en draaglussen zijn standaard aan beide zijden van het raamkozijn geïntegreerd. U hoeft alleen maar de nieuwe Roto Designo R6 / R8 Quadro in te haken, op te tillen en naar het dak te transporteren. Na de installatie wordt Kurt gewoon afgesneden met een cuttermes.

Voordeel: Een hand blijft altijd vrij en het dakvenster is kantelbestendig onder controle. Het is nog makkelijker met de kraan: trek de hijsband van de kraan door de twee riemen en til hem omhoog!

Voor volledige controle tijdens het dakraamtransport.

2. Roto Karl, het ergonomische tilharnas voor twee personen

Grote dakramen zijn moeilijk te dragen met je blote handen. Met Roto Karl wordt het gewicht van de Roto Designo R6 / R8 Quadro verschoven naar de schouders en benen, de twee sterkste spiergroepen.

Voordeel: de rug blijft ontspannen en beide handen kunnen het raam beschermen tegen kantelen en botsingen tijdens het transport. Met Karl kunnen dakramen tot 180 cm lengte en 120 kg gewicht comfortabel worden gedragen.

Voor een ontspannen rug.

Maak kennis met Kurt en Karl in de video...

Accepteer de cookies om deze video te bekijken.
Kurt und Karl - Die neuen Roto Kollegen auf der Baustelle
autorenew