Select Windows en Roto dakramen: een goede combinatie

De kunst is om het beste product uit de markt te filteren. Dat is iets waar Select Windows volledig in thuis is. Om een perfecte kwaliteit na te streven, werken zij alleen met A-merken. Met uitstekende service- en garantievoorwaarden. Daarom kozen zij ruim twee jaar geleden voor Roto dakramen.

Select Windows en ROTO

De partners van Select Windows kenden Roto al. Alle Select Windows kozijnen (ramen en schuifpuien) zijn namelijk standaard voorzien van Roto hang- en sluitwerk. Sinds een jaar of twee is Roto tevens huisleverancier voor de dakramen. 

Onderhoudsarm en isolerend
Kozijn & Zo uit Hoogvliet is één van de partners van Select Windows. Eigenaar Angelo Olierhoek vindt deze kunststof dakramen een uitstekende aanvulling op het assortiment van Select Windows kozijnen, ramen, voordeuren en schuifpuien. “Wat vooral in het oog springt, zijn de hoge isolatiewaarden en natuurlijk het feit dat een kunststof dakraam onderhoudsarm is. We verkopen en plaatsen ze graag en vaak.” Directeur van Select Windows, Amanda Knol vult aan: “Onze eigen kunststof producten zijn net als de dakramen gemaakt van sterk isolerende profielen die versterkt zijn met staal. Ook deze hoef je na aanschaf nooit meer te schilderen.”

Makkelijk in te bouwen
Angelo weet van zijn monteurs dat Roto dakramen makkelijk in te bouwen zijn in vergelijking met de dakramen van andere leveranciers. “Ik ben ook content met het programma raamdecoratie dat optimaal op het dakvenster is afgesteld. Waar de kwaliteit hiervan bij de vorige leverancier nog weleens te wensen overliet, zijn de horren, plissés en rolgordijnen nu kwalitatief veel sterker. Klanten zijn heel tevreden en dat geeft een hoop rust.” 

Verschillende ventilatiestanden
“Van mijn klanten hoor ik altijd terug dat ze het slim vinden dat de handgreep van het Roto dakraam aan de onderzijde zit in plaats van aan de bovenzijde,” gaat Angelo verder. “Dat scheelt enorm in het gebruikersgemak, want vaak kunnen mensen de handgreep niet eens bereiken omdat het raam hoog zit.” Zelf is Angelo vooral te spreken over de verschillende ventilatie kierstanden in de dakramen. “Waar goed geïsoleerd wordt, mag een goede en verantwoorde ventilatie niet ontbreken.” 

Select Windows en ROTO dakramen: een goede combinatie

De samenwerking tussen Select Windows en ROTO geeft de woonconsument toegang tot A-kwaliteit producten voor de eigen woning. Kozijnen met beslag voorzien van het PKVW en SKG keurmerk en onderhoudsarme dakramen met veel gebruiksgemak. Een prima combinatie dus!

filter_hdr
10089-Mijnsheerenland-1.jpg
jpg, 352 KB
Downloaden
Roto Dach- und Solartechnologie GmbH
Uw contactpersoon bij onze persdienst
Heeft u vragen over het bedrijf of over individuele productoplossingen? Heb je een foto nodig of ben je op zoek naar de juiste gesprekspartner? We helpen je graag.
Kundendienst Service Piktogramm
Roto Pers-afdeling
────────────────
autorenew