Zoek en vind de dealers van Roto

Zoek gespecialiseerde dealers bij u in de buurt.

Roto dakraamoplossingen hebben al veel mogelijkheden om uw werk op het dak zo eenvoudig mogelijk te maken. Met behulp van ons netwerk van vakhandelaren wordt het voor u nog gemakkelijker.

Distributie van topkwaliteit

Wij zijn ervan overtuigd dat als een bedrijf zijn positie op de markt op de lange termijn wil behouden, het zich consequent moet richten op de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit geldt zeker ook als het gaat om de verkoop van topkwaliteit.

Gebouwd door professionals - verkocht door professionals - geïnstalleerd door professionals

Daarom vertrouwt Roto sinds 2006 op het drievoudige distributiekanaal: Onze dakramen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de vakhandel en alleen voor professionals. Een goed partnerschap en een brede expertise zijn volgens ons namelijk essentieel om bouwprojecten met succes te begeleiden. Dus Roto adviseert de handel, de handel adviseert de rpofessional en de professional adviseert de particuliere klant - en iedereen weet wat de beste oplossing is: hoge kwaliteit en een betrouwbare contactpersoon.

Welke specialist is de juiste voor u?

Uiteraard zijn al onze gespecialiseerde handelspartners gekwalificeerd om u op het hoogste niveau te adviseren. Of het nu gaat om de juiste keuze van het Roto dakraam, de aspecten van montage en installatie of de bijbehorende accessoires. Maar zitten ze ook bij u in de buurt?

Om het persoonlijke contact te vergemakkelijken en de zoektocht zorgeloos te laten verlopen, kunt u gebruik maken van onze dealerzoeker. Hier vindt u een dealer op uw locatie en kunt u er zeker van zijn dat u de volledige expertise van Roto dakraamoplossingen vindt!

Informeer, beleef of laat het direct installeren Vind hier installatiepartners of exposanten bij u in de buurt!

Altijd de juiste keuze

Nahaufnahme eines Service Experten mit Werkzeuggürtel auf einem Dach

Onze vraag naar kwaliteit geldt niet alleen voor advies en verkoop, maar ook voor andere diensten. Hier kunt u net zo goed op uw dealer vertrouwen als op de servicemonteurs van Roto, die u begeleiden bij alle vragen over planning, installatie en montage. En niet alleen telefonisch, maar ook direct op de bouwplaats.

Nahaufnahme eines Service Experten mit Werkzeuggürtel auf einem Dach
autorenew